X
Back to the top

Portfolio

Veel van onze commerciële opdrachtgevers gebruiken onze video’s voor intern gebruik en deze zijn dus niet te zien in onze portfolio. Van de publiek toegankelijke video’s

live concertregristaties

bedrijfsfilms

Congres presentaties

Aftermovies

cursus instructie videos

Videoclips

hebben wij hieronder een kleine selectie gemaakt om een verdere indruk te geven van het werk dat wij maken

Wij hebben een breed netwerk in de Culturele sector (nationaal en internationaal), en maken dan ook graag concertopnames, zoals deze in TivoliVredenburg van Sonce Trio en Frakrutu (beiden voor World Music Forum NL)

Voor het Nationaal Congres Digitale Toegankelijkheid maken wij al enkele jaren recordings van de presentaties. Hieronder een voorbeeld van een van de 2022 presentaties.

Voor Poliana Vieira maakte wij deze prachtige videoclip van het nummer Days Like This:

Voor het bedrijf The Global Project Logistics Network (GPLN) namen wij in 2022 (en 2023) hun congres in het Hilton van Rotterdam vast. Hier de korte impressie:

ClassicalNext is

Amsterdam Guitar Heaven Aftermovie

Voor het grootste schoonmaakbedrijf in Amsterdam, die o.a. het Rembrandtplein en Thorebeckeplein schoonhoudt, maakte wij deze impressie film van hun activiteiten.

Voor Buro Soul Jazz hebben wij foto’s en video’s gemaakt voor de website. Je kunt hier diverse band samenstellingen boeken voor al uw feesten en partijen. check the site om een indruk te krijgen voor hun, en onze producten:
Website van Burosouljazz

Tempo Team bestond 50 jaar in 2019, in de zomer hadden zij een groot feest georganiseerd om dit te vieren. Dironecmedia verzorgde de foto’s en de video.
De video die wij maakte voor hen is hier te zien:

Classical Next is de plaats voor nieuwe ontwikkeling op klassieke muziek wereldwijd. Met showcases, meetings en bijeenkomsten wordt dit evenement al enkele jaren in De doelen in Rotterdam gehouden. Wij verzorgende voor de editie van 2019 de foto’s en de video’s voor een van de nieuwe deelnemers het Hong Kong Arts Development Council.
De video die wij maakte voor hen is hier te zien:

oor de Engelse tandartsen aangesloten bij Medimatch hebben wij als Dironec media 9 yogasnacks gemaakt i.s..m Yoga teacher Marlies de Koning.

check hieronder snack 1:


Wij zijn groot fan van Trompetist Teus Nobel! check hier de videoclip die wij voor hem maakten:

BRAUSZY is een Braziliaans merk geïnspireerd door geluk. Geluksmomenten zitten ‘m namelijk in de kleine dingen, zo ook in wat je elke dag met je mee draagt. Zo zie je in elk design van BRASUZY wel een element terugkomen van de Braziliaanse Bonfim gelukslintjes. Het verhaal achter het merk BRASUZY en wat deze lintjes betekenen (en hoe je ze draagt), legt oprichtster Suzane Besuijen, in deze video uit.