X
Back to the top

Over Ons

Uitreiking Jazz Leeft! boek aan Jozias van Aartsen - foto Eddy WestveerEric (van Nieuwland) en Ron (Beenen) ontmoetten elkaar een paar jaar geleden tijdens een gezamelijke fotoshoot. Kort daarna besloten ze samen een project op te starten: een fotojaarboek van het The Hague Jazz Festival waar ze beiden al die jaren al voor fotografeerden. Het 112 pagina dikke fotoboek is op een speciaal event eind 2010 uitgereikt aan de Burgemeester van Den Haag de heer Jozias van Aartsen. Na dit project is deze unieke samenwerking gecontinueerd. Naast fotografie opdrachten hebben ze hun werkzaamheden uitgebreid met filmen met zowel TV-camera’s als bioskoop-kwaliteit DSLR camera’s.

Dironec Media

dironec_Bremen

Sinds 2010 maken wij in verschillende disciplines video’s. Bedrijfsvideo’s voor diversen bedrijven van paardendeken-wasserij tot een houtbedrijf. Impressies van grote bedrijfs-feesten en congressen. De muziek is een speciale scene waar wij een breed netwerk hebben van theaters tot artiesten. Wij hebben dan ook al veel concertregistraties vastgelegd en vele artiesten van mooie video’s voorzien.

Wij werken met een uitgebreid team van freelancers voor ons camera en edit werk, zodat we ook grote video projecten kunnen voorzien van beeldmateriaal.