X
Back to the top

Portfolio video’s (recent)

Op het Nationaal Congres Digitale Toegankelijkheid 2022 hebben wij de fotografie en de videos verzorgd. Naast het vastleggen van de sprekers in het ochtend programma hebben wij ook een versie verzorgd met gebarentolk.

zie hier een voorbeeld van de eerste spreker:

https://www.ncdt.nl/ncdt-2022/european-accessibility-act

De 17e editie van GPLN (The Global Project Logistics Network) vond dit jaar plaats in het Hilton in Rotterdam. Wij verzorgen de foto’s en twee impressie video’s van het event. Hieronder de korte versie:

Classical Next in Hannover (Duitsland) werd dit jaar alweer voor de 10e keer gehouden. DironecMedia verzorgd al tien jaar de foto’s en we maken voor meerdere edities ook de aftermovie en legden enkele concerten vast. check hier de aftermovie 2022:

We hebben een promo gemaakt voor KO Waalsdorp in Den Haag die dringend op zoek zijn/waren naar nieuwe collega’s.

Centric is een groot software bedrijf met meerdere vestigingen in het land. Voor het hoofdkantoor maakte wij drie introductie video’s van drie CEO’s en voor een nieuw project maakte wij een aftermovie (twee versies een met Engelse ondertiteling)

Video’s zijn voor intern gebruik alleen dus we kunnen geen voorbeelden laten zien vanwege privacy redenen.

Onderstaande video is een impressie van het event Amsterdam Guitar Heaven.

Dit was een topdag voor elke gitarist en bassist! De nieuwste gear om je aan te verlekkeren bij de stands in de Grote Zaal en Foyer. Workshops in diverse zalen van het gebouw, waaronder de Atlantic Studio en het Abbey Road Institute. En ’s avonds een albumreleaseconcert van Leendert Haaksma’s 12 Combustions en de Tour door de Tijd band.

Voor de Stichting Music Matters maakte wij twee impressie video’s. Een voor de Threshold Talkactives x ADF bijeenkomst, de andere Threshold was een bijeenkomst van jonge muzikanten en samen een track maken. Video’s (hebben) gestaan op hun videokanaal.

Codarts Rotterdam heeft een zeer interessante world muziek afdeling met studenten van over de hele wereld. Voor de YELLOWHOUSE sessions hebben wij 13 bands opgenomen. Bekijk er hier een van:

en nog een:

https://youtu.be/mPHw9ltBHaE